top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Lodalskåpa 2083 moh

Kjørte inn bomveien og kom nesten opp til parkeringa ved Bødalssætra. Langs veien oppover var skogen rasert til pinneved av skred. Hang meg med en annen hyggelig kar i begynnelsen på venstresiden innover dalen. Det ble ganske så kronglete med skog, snø og store bekker. Betydelig bedre fra 800 m. Fulgte så ryggen opp mot Kåpevatnet og videre opp Brattebakken. Når jeg kom på Bohrsbreen begynte turen for fult i rått landskap. Fortsatte over breen og opp til Veslekåpa og videre bort til siste bakken. Her parkerte jeg skia og gikk innom Hanken før jeg fortsatte bratt opp til toppen. Myk snø gjorde at jeg slapp stegjern. Imponerende utsikt i et vakkert landskap. Sted: Stryn, Luster - Vestland Lengde: 28,5 km Høydemeter: 2168 m Primærfaktor: 794 m0 comments

Comments


bottom of page