top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Solvågtinden 1560 moh

Updated: Aug 8, 2021

På Storjord krysset jeg først hengebrua over Junkerdalselva. Deretter på en bred og god sti til over tregrensa. Stien forsvant litt her og der, men uansett utmerket å gå i terrenget. Underveis fin utsikt og ikke et menneske å se.. Solvågtinden ble bedre og bedre etterhvert som jeg nærmet meg den rødbrune fjellveggen. Vel oppe på ryggen var det bare å nyte livet og tinden i all sin prakt. Før returen valgte jeg å rangle litt nedover sørøst ryggen for å ta noen bilder og ikke minst for å se om det var en nedgang her. Returen var bare å glemme da det plutselig ble stupbratt, men bilder ble det i det minste. Solvågtinden er absolutt en av mine favoritter i dette området! Sted: Saltdal, Nordland Lengde: 18,3 km Høydemeter: 1765 m Primærfaktor: 833 m0 comments

Comments


bottom of page