top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Elsantindane 1398 moh

Idag ble det nok en tur med utgangspunkt Urke. Gikk forbi Nordkopen og fortsatte over flanken mot øst før vi krysset over mot Elsantinden. Her begynte vinden og rive i litt ekstra, men gikk greit på stegjern opp til eggen. Videre ble det litt småluftig før eggen plutselig spratt spenstig opp noen høydemeter. Her valgte Albert og snu mens jeg angrep med øks og stegjern for å komme helt opp. Her la jeg alt igjen og fult fokus på de siste meterne. Det ble en langt mer utfordrende og luftig egg enn jeg hadde sett for meg... Planen var å komme seg bort til vippesteinen, men med isete og ekstremt luftige forhold valgte jeg å returnere med livet i behold.... Sted: Ørsta, Møre og Romsdal Lengde: 13,8 km Høydemeter: 1402 m


Urkedalstinden


Elsantindan kommer i sikteSylskarp topprygg

Hjelledalstindane & Råna

Toppstøtet


0 comments

Comentários


bottom of page