top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Liabrekulen 1910 moh

Veien inn Tverrdalen er en eventyrlig biltur i seg selv. Først svinger den seg stupbratt opp fjellsiden før man fortsetter gjennom den idylliske dalen. Her er det fosser, badeplasser og svære fjell. Startet med en overnatting på Nørdstedalseter med hytta helt for meg selv. Dagen etter kjørte jeg veien inntil kraftverket hvor jeg fulgte merket tursti. I første kryss fulgte jeg stien sørover før jeg dreide meg langs breen mot dagens mål. Vel oppe på ryggen får man storslagen utsikt mot Smørstabbtindane og Hurrungane. Videre var det greit å gå til Liabrekulen. En overraskende fin tur. Returen tok jeg en snarvei hvor de fleste høydemeterne ble på snø. Digg! Nr: 673 Sted: Luster - Vestland Lengde: 11 km Høydemeter: 952 m Primærfaktor: 520 m


Liabrekulen

Her svinger veien seg bratt oppover

BadeplassenNørdstedalseter

Slutt på veien

Stien som går søroverLiabreen

Liabrekulen i sikte

Storslagen utsikt

Hurrungane


Liabrekulen


Rask retur

0 comments

Comments


bottom of page