top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Lianibba 1500 moh & Kalvedalsegga 1465 moh

Updated: Mar 12

Fra Tronstad fulgte jeg et skispor opp langs elven til Tronstadsætra. Videre var terrenget preget av en fin og jamn stigning. Da jeg nådde Lianakken, merket jeg en markant endring i snøforholdene. Vinden var sterkere, og det var flere isete partier. Til min lettelse var det ingen bratte partier mot Lianibba. 

Dessverre ble det dårlig lysforhold og sur vind på toppen, noe som førte til en kort pause. Jeg fortsatte mot Kalvedalsegga i sur og kald vind. Øverst var nedkjøringen isete, mens siste del hadde fine forhold. Totalt sett en bra dag i nye omgivelser.

Sted: Stranda - Møre og Romsdal Lengde: 14,9 km Høydemeter: 1392 m


Lianibba

Tronstadsætra
Lianibba kommer til syneKalvedalsegga

Lianibba


Comments


bottom of page