top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Muldalsegga 1766 moh

Startet med å følge veien fra Gudbrandsjuvet til Alstadsætra. Herfra fulgte jeg noen skispor som gikk i retning Heisætra og videre inn i Middagsbotn. Herfra ble det betydelig brattere opptil høyde 1270 m før det ble mere cruising til skaret mellom Muldalsegga og Trollkyrkja. Herfra ble det grei skuring til hovedmålet Muldalsegga. Ble en liten retur ned igjen før jeg fulgte noen skispor mot Trolkyrkja hvor jeg la fra meg skia og gikk opp på ryggen. I det bratteste partiet til Trollkyrkja måtte stegjerna på for godt feste. Ikke store platået på toppen her, men utsikten var mer enn godkjent. Etter en lang pause i vindstille vær la jeg meg på retur i en lang og fantastisk bakke ned igjen til bobilen. Nr: 619 Sted: Fjord - Møre og Romsdal Lengde: 19,1 km Høydemeter: 1919 m Primærfaktor: 565 m
0 comments

コメント


bottom of page