top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Rivenoskulen 1943 moh & Greinbreen 1849 moh

Updated: Jun 29

Etter turen til Liabrekulen kjørte jeg inn Sprongdalen og parkerte. Fortsatte til fots opp til Sprongdalshytta. Den lå idyllisk til så her var det perfekt med en overnatting. Dagen etter fulgte jeg stien et par kilometer før jeg dreide opp mot Greinbreen. Her var det mye snø som gjorde kryssingen av breen enkel. Nå gjenstod kun de siste høydemeterne til Rivenoskulen. Ble ikke lange pausen her da det var ganske sur vind. På returen bestemte jeg meg for å gå over Greinbreen sitt høyeste punkt. Det ble et godt valg og en flott retur ned til Sprongdalshytta og videre til bilen. Nr: 674 Sted: Luster, Skjåk - Innlandet, Vestland Lengde: 19,5 km Høydemeter: 1616 m Primærfaktor: 500 m


Rivenoskulen

Sprongdalshytta
Greinbreen


Rivenoskulen

Mot TverrådalskyrkjaToppen av Greinbreen

1 comment

1 Comment


rose.marie.lund
Jul 04

Beautful🌹🌹

Like
bottom of page