top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Stolshyrna 1852 moh

Updated: Sep 4, 2021

Startet med å følge veien innover det fine Flofjellet. Da jeg ankom Øvre-Flosætra la jeg ikke merke til noen sti videre. Kikker man godt nok, oppdages en hvitmerket sti som går helt inn til Rinddalsvatnet. En snau kilometer før vannet forlot jeg stien og dreide opp mot Svartaksla. Skulle egentlig gå traversen mot Stolshyrna, men den så litt drøy ut. La meg sør for traversen og fulgte en løs renne videre opp. Her fikk jeg studert traversen litt nøyere og den så overraskende grei ut. Vel oppe på toppen la jeg merke til monster sprekkene på breen nord for Stolshyrna. Kjølig luft sendte meg raskt ned over traversen. Det var en enkel variant med litt små-klyving. Sted: Stryn, Vestland Lengde: 18,4 km Høydemeter: 1886 m Primærfaktor: 727 m


0 comments

Comments


bottom of page