top of page
  • Writer's picturePaal Andre Lund

Store Rauddalseggje 2168 moh

Updated: Jul 1, 2021

I det jeg ankom Olavsbu dagen før trodde jeg at det ble alene-natt. Senere på kvelden kom det to karer slengende innom. Det ble en hyggelig kveld med en fyr i fra Sandefjord. Sto tidlig opp neste dag for å gamble på om jeg kom opp vestryggen. Uansett satte jeg i gang og fulgte en flott rygg. Det beste hadde vel vært å venta et par timer med tanke på gode bilder. Mange av disse ble dårlige pga av det sterke motlyset. Uansett ble det en grei vandring langs ryggen med litt klyving før selve topp-partiet. Vurderte om dette var trygt da jeg ikke hadde sikringsutstyr. Kom meg opp selv om det var luftig og stupbratt. Underveis var pulsen ganske rolig. Etter et lite platå valgte jeg å gå ut venstresiden som sees tydelig. Spennende klyving videre opp. Føltes ekstra godt å få ferdig klatredelen med en lang pause på toppen. Valgte normalruta ned igjen og utnyttet brepartiet. Videre rundt var det mye løs ur men omsider kom jeg tilbake til t-stien og Leirvassbu. Sted: Lom, Luster - Innlandet, Vestland Lengde: 17,3 km Høydemeter: 1200 m Primærfaktor: 650 m0 comments

Comments


bottom of page